2011-08-29

Vecka 35

En ny vecka med en hel del trevligt inplanerat.

Måndag: Morgonmöte på Studio Parallell för att ytterligare jobba med den grafiska profilen. Vi bjöd också in Monika (Schmäck) för lite externt smakråd. Tror att det kommer att bli riktigt bra med allting. Och nästa gång ska vi ses och planera upp alla trycksaker, vilket blir om ungefär två veckor. Sakta men säkert rör det sig alltså framåt....

Tisdag: Uppstartsmöte för att planera arbetet med de nya texterna till web, förpackningar och återförsäljare. I arbetet med den nya grafiska profilen ingår också nya texter, och förhoppningsvis kan personen jag ska träffa imorgon lösa det riktigt bra! =)

Onsdag: Läkare utan Gränser-kampanjen på Facebook ska avslutas, och pengarna ska betalas in. Pepp och lycklig över att det blir mer än 4000 kr!

Ska också träffa Jenny, Jessica och Ida igen för att diskutera webshop och allt annat som vi pysslar med. Tanken är att vi ska träffas kontinuerligt under hösten och stötta varandra. Det känns helt fantastiskt bra och jag ser redan framemot alla våra träffar. Vi har också planerat att göra lite studiebesök på andra webshopar här i Umeå och som vi vill lära oss mer av. Vi har också styrt upp att ha ett diskussionstema inför varje träff, allt för att göra våra träffar så lärorika och viktiga som möjligt. Att ha företag själv känns ibland lite ensamt, så att då skapa sådana här sammanhang är guld värda!

Torsdag: Jobb med den nya webshopen, bl.a ska alla produkter översättas till engelska.

Fredag: Ekonomi och ytterligare webshopsjobb.

Givetvis ingår också alla vanliga dagliga sysslor. Svara på mail, packa beställningar och mycket mycket annat som också ska fixas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar